Onze cliënten geven ons een n9.6 i Zorgkaart Nederland, 2024

Inlog cliëntenportaal

Login medewerker

Werken bij SMT

SMT STAAT VOOR U KLAAR

Wijkverpleging

U wilt zo lang mogelijk thuis wonen, maar zich ook thuis blijven voelen. Ook als u, bijvoorbeeld door ziekte, een ziekenhuisopname of door ouderdom verzorging of verpleging nodig heeft. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar om u te ondersteunen waar dat nodig is. Aanvragen kan eenvoudig via 053 888 2 666 of via het aanvraagformulier/contactenformulier!

van hart tot mens

Wat houdt wijkverpleging in?

In elke wijk in Enschede en Hengelo (twente) hebben wij kleine teams van verzorgenden en verpleegkundigen. Zij kunnen u helpen bij eenvoudige en complexe zorghandelingen. Bijvoorbeeld: helpen bij het op staan en douchen, hulp bij medicatie, steunkousen aantrekken, verpleegtechnische handelingen zoals wondverzorging. Onze teams staan 7 dagen per week voor u klaar.

 

Altijd een vaste vertrouwde hulp

van hart tot mens

Aanvragen van wijkverpleging

U kunt zich eenvoudig aanmelden voor wijkverpleging. Dit doet u door contact op te nemen met onze wijkverpleegkundige. Zij is bevoegd om u een indicatie geeft aan op wat voor zorg u recht heeft. Met een indicatie bent u er van verzekerd dat uw zorg wordt vergoed door de zorgverzekeraar.

U kunt de wijkverpleegkundige van uw bereiken via ons contactformulier of telefonisch via 053 888 2 666. U kunt ook via uw huisarts zich aanmelden voor wijkverpleging van SMT Zorg & Zorgadvies BV.

van hart tot mens

Kosten van wijkverpleging

Wijkverpleging van SMT Zorg & zorgadvies BV zit in het basispakket van uw zorgverzekering. Dit betekent dat u voor wijkverpleging geen eigen risico en geen eigen bijdrage hioeft te betalen. Om in aanmerking te komen voor wijkverpleging heeft u een iondicatie nodig.

Altijd respectvol en professioneel

Wij staan altijd voor u klaar.

Wij zijn 24/7 beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden. U kunt rekenen op onze bereikbaarheid en toegewijde ondersteuning, waarbij uw welzijn onze voornaamste zorg is.

Stuur SMT Zorg een bericht!

Neem contact op met SMT Zorg via ons contactformulier. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u de benodigde ondersteuning te bieden.

Veelgestelde Vragen

Ontdek antwoorden op veelgestelde vragen over onze dienstverlening en zorg. Vind hier heldere informatie om uw vragen te beantwoorden en meer inzicht te krijgen in wat SMT Zorg voor u kan betekenen.

Wat wordt er besproken tijdens de intake?

Tijdens de intake wordt een breed scala aan onderwerpen besproken om een volledig beeld te krijgen van de persoonlijke situatie van de cliënt. Hier zijn de belangrijkste punten die tijdens de intake aan bod komen:

 

– Huidige Gezondheidssituatie

– Hulpvraag

– Wensen en Verwachtingen

– Normen en Waarden

– Medische Voorgeschiedenis

Hoe kan ik thuiszorg aanvragen?

Wanneer u telefonisch contact opneemt met ons selecteert u eenvoudig de optie voor wijkverpleging in ons keuzemenu. We plannen dan direct uw intakegesprek in. Dit gesprek is de eerste stap naar het begrijpen van uw zorgbehoeften en het opstellen van een passend zorgplan. Neem contact met ons op en begin uw reis naar hoogwaardige thuiszorg.

Wat is een Wlz- indicatie?

Een WLZ-indicatie, afgegeven door het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg), bevestigt dat iemand recht heeft op langdurige zorg en ondersteuning volgens de Wet Langdurige Zorg. Deze indicatie wordt vastgesteld op basis van de intensiteit en duur van de zorgbehoefte van een persoon, met name gericht op langdurige en complexe zorgsituaties.

Chat openen
Hallo! Kunnen we u helpen?