Onze cliënten geven ons een n9.6 i Zorgkaart Nederland, 2024

Inlog cliëntenportaal

Login medewerker

Werken bij SMT

Zorg op Jouw Voorwaarden!

Welkom bij een zorgervaring waar de regie volledig in handen is van de cliënt. Onze Particuliere Zorg op Jouw Voorwaarden stelt jou in staat om de zorg te ontvangen die je wilt, op het moment dat je het nodig hebt. Bij SMT zorg geloven we in autonomie en streven we ernaar om cliënten te ondersteunen bij het nemen van beslissingen die het beste aansluiten op hun unieke situatie.

Particuliere zorg 

Bij SMT zorg begrijpen we dat iedereen unieke zorgbehoeften heeft. Daarom introduceren we onze Particuliere Zorg op Jouw Voorwaarden. Hier heb je de vrijheid om eigen baas te zijn over je zorgvraag, zonder afhankelijkheid van zorgverzekeringen of zorgkantoren. Ontdek hoe wij een flexibele benadering hanteren, waarin jij als cliënt zelf jouw budget bepaalt en de zorg ontvangt die bij jouw specifieke behoeften past.

van hart tot mens

Eigen Budget, Eigen Keuzes

Met onze Particuliere Zorg heb je de vrijheid om zelf je budget te bepalen. Dit betekent dat je de regie hebt over de zorg die je ontvangt. Of het nu gaat om persoonlijke verzorging, verpleging of ondersteuning bij dagelijkse activiteiten, jij hebt de controle. Onze deskundige zorgverleners staan klaar om jouw zorgbehoefte op maat in te vullen, zonder beperkingen van zorgverzekeringen of zorgkantoren.

Altijd respectvol en professioneel

Altijd een vaste vertrouwde hulp

van hart tot mens

Zelfbeschikking in Zorg

Bij SMT zorg geloven we in de kracht van zelfbeschikking als het gaat om zorg. Als cliënt heb je de mogelijkheid om de zorg te ontvangen die aansluit bij jouw persoonlijke wensen en behoeften. Onze particuliere zorgverlening biedt flexibiliteit, waarbij jij bepaalt hoe, wanneer en welke zorg je ontvangt. Het draait om jouw comfort, jouw keuzes en jouw welzijn.

Wij staan altijd voor u klaar.

Wij zijn 24/7 beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden. U kunt rekenen op onze bereikbaarheid en toegewijde ondersteuning, waarbij uw welzijn onze voornaamste zorg is.

Stuur SMT Zorg een bericht!

Neem contact op met SMT Zorg via ons contactformulier. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u de benodigde ondersteuning te bieden.

Veelgestelde Vragen

Ontdek antwoorden op veelgestelde vragen over onze dienstverlening en zorg. Vind hier heldere informatie om uw vragen te beantwoorden en meer inzicht te krijgen in wat SMT Zorg voor u kan betekenen.

Wat wordt er besproken tijdens de intake?

Tijdens de intake wordt een breed scala aan onderwerpen besproken om een volledig beeld te krijgen van de persoonlijke situatie van de cliënt. Hier zijn de belangrijkste punten die tijdens de intake aan bod komen:

 

– Huidige Gezondheidssituatie

– Hulpvraag

– Wensen en Verwachtingen

– Normen en Waarden

– Medische Voorgeschiedenis

Hoe kan ik thuiszorg aanvragen?

Wanneer u telefonisch contact opneemt met ons selecteert u eenvoudig de optie voor wijkverpleging in ons keuzemenu. We plannen dan direct uw intakegesprek in. Dit gesprek is de eerste stap naar het begrijpen van uw zorgbehoeften en het opstellen van een passend zorgplan. Neem contact met ons op en begin uw reis naar hoogwaardige thuiszorg.

Wat is een Wlz- indicatie?

Een WLZ-indicatie, afgegeven door het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg), bevestigt dat iemand recht heeft op langdurige zorg en ondersteuning volgens de Wet Langdurige Zorg. Deze indicatie wordt vastgesteld op basis van de intensiteit en duur van de zorgbehoefte van een persoon, met name gericht op langdurige en complexe zorgsituaties.

Chat openen
Hallo! Kunnen we u helpen?