Onze cliënten geven ons een n9.6 i Zorgkaart Nederland, 2024

Inlog cliëntenportaal

Login medewerker

Werken bij SMT

Palliatieve Zorg op maat

Palliatieve zorg bij SMT Zorg gaat verder dan medische ondersteuning; het draait om het creëren van een omgeving waarin comfort, waardigheid en privacy centraal staan. Wij begrijpen de subtiliteiten van palliatieve zorg en streven ernaar om u de ondersteuning te bieden die nodig is om in uw vertrouwde omgeving te blijven tijdens deze fase.

Palliatieve zorg

In moeilijke tijden is passende zorg van onschatbare waarde. SMT Zorg staat paraat om palliatieve zorg aan huis te bieden, met als doel een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven te waarborgen tijdens het ziekteproces. Ontdek hoe wij ons inzetten voor u en uw naasten in deze belangrijke fase van het leven.

van hart tot mens

Palliatieve Zorg vs. Terminale Zorg

Palliatieve zorg bij SMT Zorg richt zich op de fase in een ziekteproces waar genezing niet meer te verwachten is. In tegenstelling tot de terminale fase, die begint wanneer het besef ontstaat dat het overlijden binnen afzienbare tijd zal plaatsvinden. Bij SMT Zorg begrijpen we de nuances van elke fase en passen onze zorg aan om te voldoen aan de specifieke behoeften van elke individuele situatie.

Altijd respectvol en professioneel

Altijd een vaste vertrouwde hulp

van hart tot mens

Palliatieve Zorg vs. Terminale Zorg

SMT Zorg biedt palliatieve zorg aan huis, waarbij we de zorg organiseren om u of uw naaste te ondersteunen. Ons toegewijde zorgteam, bestaande uit professionele verzorgenden en/of verpleegkundigen, is zorgvuldig gescreend op kennis, vaardigheden, bejegening en betrouwbaarheid. Wij begrijpen dat thuisblijven tijdens deze fase van onschatbare waarde is, en onze palliatieve thuiszorg is ontworpen als een alternatief voor overplaatsing naar externe zorginstellingen.

Wij staan altijd voor u klaar.

Wij zijn 24/7 beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden. U kunt rekenen op onze bereikbaarheid en toegewijde ondersteuning, waarbij uw welzijn onze voornaamste zorg is.

Stuur SMT Zorg een bericht!

Neem contact op met SMT Zorg via ons contactformulier. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u de benodigde ondersteuning te bieden.

Veelgestelde Vragen

Ontdek antwoorden op veelgestelde vragen over onze dienstverlening en zorg. Vind hier heldere informatie om uw vragen te beantwoorden en meer inzicht te krijgen in wat SMT Zorg voor u kan betekenen.

Wat wordt er besproken tijdens de intake?

Tijdens de intake wordt een breed scala aan onderwerpen besproken om een volledig beeld te krijgen van de persoonlijke situatie van de cliënt. Hier zijn de belangrijkste punten die tijdens de intake aan bod komen:

 

– Huidige Gezondheidssituatie

– Hulpvraag

– Wensen en Verwachtingen

– Normen en Waarden

– Medische Voorgeschiedenis

Hoe kan ik thuiszorg aanvragen?

Wanneer u telefonisch contact opneemt met ons selecteert u eenvoudig de optie voor wijkverpleging in ons keuzemenu. We plannen dan direct uw intakegesprek in. Dit gesprek is de eerste stap naar het begrijpen van uw zorgbehoeften en het opstellen van een passend zorgplan. Neem contact met ons op en begin uw reis naar hoogwaardige thuiszorg.

Wat is een Wlz- indicatie?

Een WLZ-indicatie, afgegeven door het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg), bevestigt dat iemand recht heeft op langdurige zorg en ondersteuning volgens de Wet Langdurige Zorg. Deze indicatie wordt vastgesteld op basis van de intensiteit en duur van de zorgbehoefte van een persoon, met name gericht op langdurige en complexe zorgsituaties.

Chat openen
Hallo! Kunnen we u helpen?