Onze cliënten geven ons een n9.6 i Zorgkaart Nederland, 2024

Inlog cliëntenportaal

Login medewerker

Werken bij SMT

We staan altijd voor u klaar!

Welkom bij een zorgervaring waar persoonlijke aandacht de kern vormt. Onze gekwalificeerde zorgverleners staan klaar om persoonlijke verzorging te bieden die is afgestemd op uw unieke behoeften. Of het nu gaat om hulp bij dagelijkse activiteiten, hygiënische zorg of specifieke verzorgingseisen; bij SMT Zorg staat u centraal.

Persoonlijke verzorging

Welkom bij een zorgervaring waar persoonlijke aandacht de kern vormt. Onze gekwalificeerde zorgverleners staan klaar om persoonlijke verzorging te bieden die is afgestemd op uw unieke behoeften. Of het nu gaat om hulp bij dagelijkse activiteiten, hygiënische zorg of specifieke verzorgingseisen; bij SMT Zorg staat u centraal.

van hart tot mens

Persoonlijke Verzorging met Zorgvuldigheid en Comfort bij SMT Zorg

Voor cliënten die behoefte hebben aan persoonlijke verzorging, zet SMT Zorg bevoegde en bedreven medewerkers in. Onze teamleden handelen met respect, professionaliteit en dragen bij aan een positieve sfeer.

Als u (tijdelijk) niet in staat bent uzelf te verzorgen door bijvoorbeeld ziekte of een handicap, biedt Persoonlijke Verzorging bij SMT Zorg uitkomst. Dit omvat hulp bij in- en uit bed gaan, het aantrekken van steunkousen, aan- en uitkleden, douchen en het toedienen van medicatie.

Naast de basishulp streven we ernaar u weer eenvoudige handelingen zelfstandig te laten uitvoeren. Hierbij maken we gebruik van innovatieve hulpmiddelen. Dit maakt u minder afhankelijk van anderen, waardoor uw zelfstandigheid wordt bevorderd. Kies voor Persoonlijke Verzorging bij SMT Zorg, waar zorgzaamheid en technologische innovatie samenkomen voor uw welzijn.

Altijd respectvol en professioneel

van hart tot mens

Meer dan routinezorg

Bij SMT Zorg geloven we in het belang van persoonlijke verzorging die verder gaat dan routinezorg. Onze zorgverleners zijn niet alleen bekwame professionals, maar ook empathische metgezellen in uw zorgreis. Of het nu gaat om ondersteuning bij het aankleden, persoonlijke hygiëne, medicatiebeheer of andere specifieke behoeften, wij bieden zorg met respect, waardigheid en aandacht voor de details die uw welzijn bevorderen. Kies voor persoonlijke verzorging bij SMT Zorg en ervaar de geruststelling van zorg die echt op maat is.

Wij staan altijd voor u klaar.

Wij zijn 24/7 beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden. U kunt rekenen op onze bereikbaarheid en toegewijde ondersteuning, waarbij uw welzijn onze voornaamste zorg is.

Stuur SMT Zorg een bericht!

Neem contact op met SMT Zorg via ons contactformulier. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u de benodigde ondersteuning te bieden.

Veelgestelde Vragen

Ontdek antwoorden op veelgestelde vragen over onze dienstverlening en zorg. Vind hier heldere informatie om uw vragen te beantwoorden en meer inzicht te krijgen in wat SMT Zorg voor u kan betekenen.

Wat wordt er besproken tijdens de intake?

Tijdens de intake wordt een breed scala aan onderwerpen besproken om een volledig beeld te krijgen van de persoonlijke situatie van de cliënt. Hier zijn de belangrijkste punten die tijdens de intake aan bod komen:

 

– Huidige Gezondheidssituatie

– Hulpvraag

– Wensen en Verwachtingen

– Normen en Waarden

– Medische Voorgeschiedenis

Hoe kan ik thuiszorg aanvragen?

Wanneer u telefonisch contact opneemt met ons selecteert u eenvoudig de optie voor wijkverpleging in ons keuzemenu. We plannen dan direct uw intakegesprek in. Dit gesprek is de eerste stap naar het begrijpen van uw zorgbehoeften en het opstellen van een passend zorgplan. Neem contact met ons op en begin uw reis naar hoogwaardige thuiszorg.

Wat is een Wlz- indicatie?

Een WLZ-indicatie, afgegeven door het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg), bevestigt dat iemand recht heeft op langdurige zorg en ondersteuning volgens de Wet Langdurige Zorg. Deze indicatie wordt vastgesteld op basis van de intensiteit en duur van de zorgbehoefte van een persoon, met name gericht op langdurige en complexe zorgsituaties.

Chat openen
Hallo! Kunnen we u helpen?