Onze cliënten geven ons een n9.6 i Zorgkaart Nederland, 2024

Inlog cliëntenportaal

Login medewerker

Werken bij SMT

SMT STAAT VOOR U KLAAR

24 uurs zorg

24-uurs zorg thuis, wat kunt u van ons verwachten? Bij SMT Zorg bieden we 24-uurs zorg aan huis, een continue zorgverlening die dag en nacht beschikbaar is. Of het nu gaat om permanent gezelschap of herstel na een ziekenhuisoperatie, wij staan paraat.

van hart tot mens

U bepaalt het zelf

Bij SMT Zorg heeft u de regie over de zorg die u ontvangt, bepaalt u zelf welke ondersteuning u wenst en op welk moment. Onze zorgverleners gaan verder dan alleen persoonlijke verzorging en verpleging; zij staan klaar om u te assisteren bij diverse huishoudelijke taken en om u te begeleiden bij welzijns- en ontspanningsactiviteiten die volledig aansluiten bij uw persoonlijke wensen en interesses.

Of het nu gaat om dagelijkse verzorging, medische ondersteuning, hulp bij het huishouden, of begeleiding bij activiteiten die uw welzijn bevorderen, ons team is er om uw behoeften te vervullen. Bij SMT Zorg behoudt u de regie over uw eigen leven, kunt u genieten van zorg in uw vertrouwde huis, omringd door uw eigen spullen en geliefden. Wij streven ernaar om niet alleen aan uw zorgbehoeften te voldoen, maar om een ondersteunende en vertrouwde omgeving te creëren waarin u zich comfortabel en verzorgd voelt.

Diverse bij SMT Zorg

Onze 24-uurs zorg biedt diverse mogelijkheden, waaronder dag- en nachtzorg. Maatwerk is onze uitdaging, en tevredenheid is het resultaat. In de meeste gevallen komt u in aanmerking voor een persoonsgebonden budget (PGB) of (ZIN), waarmee u de kosten van uw zorg grotendeels of geheel kunt dekken, afhankelijk van het zorgzwaartepakket (ZZP). 

Dagzorg

Met onze 24-uurs zorgverlening bieden wij vanzelfsprekend ook dagzorg. Hulp bij persoonlijke verzorging of verpleging is zeven dagen per week beschikbaar met maximaal één of twee zorgverleners. Onze dagzorg onderscheidt zich door te werken met vaste zorgverleners voor langere periodes, waardoor continuïteit en zekerheid gewaarborgd zijn. Dagzorg kan worden aangevuld met huishoudelijke taken of begeleiding bij ontspanningsactiviteiten.

Nachtzorg

Soms is het niet verstandig voor ouderen om lang alleen thuis te zijn, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname, bij herstel na ziekte of bij een chronische aandoening. Onze nachtzorg is op maat in te vullen, met keuzes tussen waak- of slaapdiensten, afhankelijk van uw voorkeur en behoeften. Nachtzorg bij SMT Zorg biedt een vertrouwde en veilige aanvulling op de zorg overdag, zodat u met een gerust hart in uw eigen vertrouwde omgeving kunt blijven.

Verpleeghuis of 24-uurs zorg thuis

Het vooruitzicht om opgenomen te worden in een verzorgings- of verpleeghuis is voor velen geen wens. Thuisblijven met de nodige zorg en ondersteuning is de grootste wens, maar wel op een veilige en verantwoorde manier. Met de 24-uurs zorg van SMT Zorg hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een inwonende zorgverlener, waarbij afspraken worden gemaakt over de gewenste dienstverlening gedurende 24 uur per dag. Dit kan ook in samenwerking met andere thuiszorgorganisaties.

SMT Zorg biedt 24-uurs zorg in diverse regio’s. Heeft u interesse in onze diensten of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel 053-888 2 666. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en staan voor u klaar. 

 

Wij staan altijd voor u klaar.

Wij zijn 24/7 beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden. U kunt rekenen op onze bereikbaarheid en toegewijde ondersteuning, waarbij uw welzijn onze voornaamste zorg is.

Stuur SMT-Zorg een bericht!

Neem contact op met SMT Zorg via ons contactformulier. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u de benodigde ondersteuning te bieden.

Veelgestelde Vragen

Ontdek antwoorden op veelgestelde vragen over onze dienstverlening en zorg. Vind hier heldere informatie om uw vragen te beantwoorden en meer inzicht te krijgen in wat SMT Zorg voor u kan betekenen.

Wat wordt er besproken tijdens de intake?

Tijdens de intake wordt een breed scala aan onderwerpen besproken om een volledig beeld te krijgen van de persoonlijke situatie van de cliënt. Hier zijn de belangrijkste punten die tijdens de intake aan bod komen:

 

– Huidige Gezondheidssituatie

– Hulpvraag

– Wensen en Verwachtingen

– Normen en Waarden

– Medische Voorgeschiedenis

Hoe kan ik thuiszorg aanvragen?

Wanneer u telefonisch contact opneemt met ons selecteert u eenvoudig de optie voor wijkverpleging in ons keuzemenu. We plannen dan direct uw intakegesprek in. Dit gesprek is de eerste stap naar het begrijpen van uw zorgbehoeften en het opstellen van een passend zorgplan. Neem contact met ons op en begin uw reis naar hoogwaardige thuiszorg.

Wat is een Wlz- indicatie?

Een WLZ-indicatie, afgegeven door het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg), bevestigt dat iemand recht heeft op langdurige zorg en ondersteuning volgens de Wet Langdurige Zorg. Deze indicatie wordt vastgesteld op basis van de intensiteit en duur van de zorgbehoefte van een persoon, met name gericht op langdurige en complexe zorgsituaties.

Chat openen
Hallo! Kunnen we u helpen?