Onze cliënten geven ons een n9.6 i Zorgkaart Nederland, 2024

Inlog cliëntenportaal

Login medewerker

Werken bij SMT

SMT STAAT VOOR U KLAAR

Huishoudelijke zorg

Hulp bij het Huishouden: Zorg met een Vertrouwd Gezicht

van hart tot mens

Hulp bij het huishouden.

Bij SMT Zorg streven we naar een persoonlijke benadering met onze hulp bij het huishouden. Een toegewijde assistent, altijd een bekend gezicht, neemt taken over waar de cliënt moeite mee heeft, of ze werken samen om het huishouden op rolletjes te laten lopen. Deze huishoudelijke hulpen vervullen niet alleen praktische taken, maar hebben ook een cruciale signalerende functie.

Naast het uitvoeren van huishoudelijke taken, fungeert de huishoudelijke hulp als een oplettende waarnemer voor mogelijke aanvullende zorgbehoeften. Onze primaire focus ligt op het stimuleren van de zelfredzaamheid van de cliënt op het gebied van huishoudelijke verzorging. Voor SMT Zorg is het van essentieel belang dat onze huishoudelijke hulpen beschikken over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Bovendien moeten zij in staat zijn om respectvol om te gaan met diverse culturen en overtuigingen.

Altijd respectvol en professioneel

van hart tot mens

Hulp bij het huishouden.

Een vaste hulp, dus altijd een vertrouwd gezicht neemt het werk over waar de cliënt moeite mee heeft of ze doen dit samen. Deze huishoudelijke hulpen hebben ook een belangrijk signalerende functie. Naast het uitvoeren van taken van huishoudelijke aard, heeft de huishoudelijke hulp ook een duidelijke signaleringsfunctie voor eventuele aanvullende zorgbehoefte. Voorop staat het zo veel mogelijk stimuleren van de zelfredzaamheid van de cliënt op het gebied van huishoudelijke verzorging. Voor SMT Zorgverleners is het daarnaast van belang dat onze huishoudelijke hulpen beschikken over goede sociale en communicatieve vaardigheden, alsmede dat zij kunnen omgaan met verschillende culturen en overtuigingen. Oplettendheid voor het naleven van afspraken en het omgaan met bezittingen verdient tevens aandacht. Ook leren we u eenvoudige handelingen weer zelf te doen. Bijvoorbeeld met behulp van innovatieve hulpmiddelen. Wij hebben een breed pakket van digitale oplossingen en ondersteuningen. Zo bent u minder afhankelijk van anderen.

Wij staan altijd voor u klaar.

Wij zijn 24/7 beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden. U kunt rekenen op onze bereikbaarheid en toegewijde ondersteuning, waarbij uw welzijn onze voornaamste zorg is.

Stuur SMT Zorg een bericht!

Neem contact op met SMT Zorg via ons contactformulier. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u de benodigde ondersteuning te bieden.

Veelgestelde Vragen

Ontdek antwoorden op veelgestelde vragen over onze dienstverlening en zorg. Vind hier heldere informatie om uw vragen te beantwoorden en meer inzicht te krijgen in wat SMT Zorg voor u kan betekenen.

Wat wordt er besproken tijdens de intake?

Tijdens de intake wordt een breed scala aan onderwerpen besproken om een volledig beeld te krijgen van de persoonlijke situatie van de cliënt. Hier zijn de belangrijkste punten die tijdens de intake aan bod komen:

 

– Huidige Gezondheidssituatie

– Hulpvraag

– Wensen en Verwachtingen

– Normen en Waarden

– Medische Voorgeschiedenis

Hoe kan ik thuiszorg aanvragen?

Wanneer u telefonisch contact opneemt met ons selecteert u eenvoudig de optie voor wijkverpleging in ons keuzemenu. We plannen dan direct uw intakegesprek in. Dit gesprek is de eerste stap naar het begrijpen van uw zorgbehoeften en het opstellen van een passend zorgplan. Neem contact met ons op en begin uw reis naar hoogwaardige thuiszorg.

Wat is een Wlz- indicatie?

Een WLZ-indicatie, afgegeven door het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg), bevestigt dat iemand recht heeft op langdurige zorg en ondersteuning volgens de Wet Langdurige Zorg. Deze indicatie wordt vastgesteld op basis van de intensiteit en duur van de zorgbehoefte van een persoon, met name gericht op langdurige en complexe zorgsituaties.

Chat openen
Hallo! Kunnen we u helpen?