Onze cliënten geven ons een n9.6 i Zorgkaart Nederland, 2024

Inlog cliëntenportaal

Login medewerker

Werken bij SMT

Nachtzorg op Maat – Voor Wie?

Soms zijn er situaties waarin het niet verstandig is om lang alleen thuis te zijn, vooral na een ziekenhuisopname, tijdens het herstel na ziekte of bij chronische aandoeningen. Bij SMT Zorg bieden we niet alleen zorg overdag, maar ook in de nacht, omdat we begrijpen dat de behoefte aan ondersteuning 24/7 kan zijn. Ontdek hoe onze Nachtzorg op maat kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften, met de keuze tussen waakdiensten en slaapdiensten, zodat u de regie behoudt over de vorm van zorg die het beste bij u past.

Nachtzorg

De nachtzorg bij SMT Zorg vervult een betekenisvolle rol die verder reikt dan enkel praktische ondersteuning. het biedt een gevoel van vertrouwdheid en veiligheid tijdens de nachtelijke uren. Wij begrijpen dat nachtzorg een belangrijke aanvulling kan zijn op de zorg overdag. Met een gekwalificeerde zorgverlener in huis, kunt u met een gerust hart de nacht ingaan, wetende dat er altijd iemand beschikbaar is om op terug te vallen. Ontdek hoe onze nachtzorg u in staat stelt om veilig en verantwoord te blijven wonen in uw eigen vertrouwde omgeving, waardoor rust en zekerheid in uw leven worden gebracht.

van hart tot mens

Veilig en Vertrouwd de Nacht Door

Nachtzorg van SMT Zorg is bedoeld voor situaties waarin ouderen behoefte hebben aan continue zorg, ook gedurende de nachtelijke uren. Of het nu gaat om herstel na een ziekenhuisopname, bij langdurige ziekte of bij het omgaan met chronische aandoeningen; onze nachtzorg is flexibel en aanpasbaar aan verschillende zorgbehoeften. Ons toegewijde team van gekwalificeerde zorgverleners staat paraat om u de juiste zorg te bieden, waardoor u met een gerust hart de nacht doorgaat.

Altijd respectvol en professioneel

Altijd een vaste vertrouwde hulp

van hart tot mens

Nachtzorg – Meer dan Praktische Ondersteuning

Nachtzorg bij SMT Zorg is niet alleen een praktische oplossing; het is een waardevolle aanvulling op uw leven, waardoor u niet alleen fysiek, maar ook emotioneel wordt ondersteund tijdens de nachtelijke uren. Onze gekwalificeerde zorgverleners zijn niet alleen daar om uw fysieke behoeften te vervullen, maar ook om een vertrouwde aanwezigheid te bieden. Deze mensgerichte aanpak brengt comfort, geruststelling en een gevoel van welzijn gedurende de nacht, waardoor u in uw eigen vertrouwde omgeving kunt blijven wonen.

Wij staan altijd voor u klaar.

Wij zijn 24/7 beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden. U kunt rekenen op onze bereikbaarheid en toegewijde ondersteuning, waarbij uw welzijn onze voornaamste zorg is.

Stuur SMT Zorg een bericht!

Neem contact op met SMT Zorg via ons contactformulier. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u de benodigde ondersteuning te bieden.

Veelgestelde Vragen

Ontdek antwoorden op veelgestelde vragen over onze dienstverlening en zorg. Vind hier heldere informatie om uw vragen te beantwoorden en meer inzicht te krijgen in wat SMT Zorg voor u kan betekenen.

Wat wordt er besproken tijdens de intake?

Tijdens de intake wordt een breed scala aan onderwerpen besproken om een volledig beeld te krijgen van de persoonlijke situatie van de cliënt. Hier zijn de belangrijkste punten die tijdens de intake aan bod komen:

 

– Huidige Gezondheidssituatie

– Hulpvraag

– Wensen en Verwachtingen

– Normen en Waarden

– Medische Voorgeschiedenis

Hoe kan ik thuiszorg aanvragen?

Wanneer u telefonisch contact opneemt met ons selecteert u eenvoudig de optie voor wijkverpleging in ons keuzemenu. We plannen dan direct uw intakegesprek in. Dit gesprek is de eerste stap naar het begrijpen van uw zorgbehoeften en het opstellen van een passend zorgplan. Neem contact met ons op en begin uw reis naar hoogwaardige thuiszorg.

Wat is een Wlz- indicatie?

Een WLZ-indicatie, afgegeven door het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg), bevestigt dat iemand recht heeft op langdurige zorg en ondersteuning volgens de Wet Langdurige Zorg. Deze indicatie wordt vastgesteld op basis van de intensiteit en duur van de zorgbehoefte van een persoon, met name gericht op langdurige en complexe zorgsituaties.

Chat openen
Hallo! Kunnen we u helpen?