Onze cliënten geven ons een n9.6 i Zorgkaart Nederland, 2024

Inlog cliëntenportaal

Login medewerker

Werken bij SMT

Thuiszorg

Niet alleen professionaliteit en communicatie, maar ook een prettig, vertrouwd en een begrepen gevoel hebben een zeer hoge prioriteit bij SMT Zorg. Door die prioriteiten te combineren ontstaat er een unieke formule die ons onderscheidt van de andere thuiszorgaanbieders uit de regio.

24 uurs zorg

Bij SMT-Zorg bieden we 24-uurs zorg aan huis, een continue zorgverlening die dag en nacht beschikbaar is.

Verpleging en verzorging

Bij SMT-Zorg geloven we in de kracht van persoonlijk contact en daarom heeft elke cliënt bij ons één vast aanspreekpunt.

Huishoudelijke zorg

Bij SMT Zorg streven we naar een persoonlijke benadering met onze ervaring en hulp bij het huishouden.

SMT Zorg staat voor u klaar!

In verschillende levensfasen kan het dagelijkse tempo voor sommige mensen lastig bij te houden zijn. Zelfstandigheid bij essentiële taken wordt dan een uitdaging, en het vragen om hulp wordt vaak onvermijdelijk. Niet iedereen heeft echter de mogelijkheid om hulp uit de eigen kring te ontvangen, en mantelzorgers kunnen niet altijd alle benodigde ondersteuning bieden. In situaties van ziekte of handicap is professionele hulp vaak noodzakelijk. Het is begrijpelijk dat veel mensen niet weten waar ze terechtkunnen met vragen over dit onderwerp, wat nog complexer wordt als de Nederlandse taal een barrière vormt.

Specialistische zorgcategorieën

Bij SMT Zorg gaan we verder dan de traditionele thuiszorg. Ons aanbod omvat diverse gespecialiseerde zorgdiensten, waaronder psychiatrische thuiszorg, (non-)invasieve beademing, zorg voor mensen in coma, ondersteuning bij niet-aangeboren hersenletsel, begeleiding bij morbide obesitas, zorg voor personen met de ziekte van Parkinson, verschillende vormen van multiple sclerose, specialistische wondverzorging, nauwe samenwerking met specialisten in de geestelijke gezondheidszorg, ondersteuning voor jong-dementerenden, en zorg voor mensen met het Korsakov-syndroom.

Onze focus ligt op het bieden van zorg op maat, waarbij we niet alleen de fysieke gezondheid, maar ook de mentale en emotionele behoeften van onze cliënten in overweging nemen. Met een team van toegewijde professionals streven we ernaar om de hoogste kwaliteit van zorg te leveren, ongeacht de complexiteit van de medische situatie. Ontdek de verscheidenheid aan gespecialiseerde zorgdiensten die wij aanbieden en hoe wij ons inzetten om het welzijn van onze cliënten op alle fronten te ondersteunen.

SMT Zorg staat voor u klaar!

SMT Zorg, met medewerkers uit diverse culturen, biedt een oplossing voor deze uitdagingen. Zorgvragers kunnen in hun eigen taal worden geïnformeerd over de beschikbare mogelijkheden en de soorten zorg die voor hen beschikbaar zijn. Het ultieme doel van SMT Zorg is ervoor te zorgen dat cliënten zich vertrouwd voelen bij de zorg die zij ontvangen. Wij streven ook naar verbetering van de communicatie tussen cliënt en zorgverlener, omdat onze medewerkers letterlijk en figuurlijk de taal van de cliënt spreken. 
 
Bij SMT Zorg hebben professionaliteit, communicatie, en het creëren van een prettige, vertrouwde sfeer een zeer hoge prioriteit. Door deze elementen te combineren, ontstaat een unieke formule die ons onderscheidt van andere thuiszorgaanbieders in de regio. 

i

Extra faciliteiten in de regio Twente en Groningen omvatten onder andere een thuisbezoek van een kapper, welzijnsactiviteiten (verenigingsactiviteiten, individuele activiteiten, ontspanningsactiviteiten, bewegingsactiviteiten), samenwerking met glazenwassers, tuinmannen, schilders, en klusjesmannen, en maaltijdvoorzieningen thuis. U kunt deelnemen aan activiteiten die aansluiten bij uw behoeften, zoals het beoefenen van uw hobby, het volgen van een cursus, of deelnemen aan dagtochten, concerten of theaterbezoeken. 

Wij staan altijd voor u klaar.

Wij zijn 24/7 beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden. U kunt rekenen op onze bereikbaarheid en toegewijde ondersteuning, waarbij uw welzijn onze voornaamste zorg is.

Stuur SMT Zorg een bericht!

Neem contact op met SMT Zorg via ons contactformulier. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u de benodigde ondersteuning te bieden.

Veelgestelde Vragen

Ontdek antwoorden op veelgestelde vragen over onze dienstverlening en zorg. Vind hier heldere informatie om uw vragen te beantwoorden en meer inzicht te krijgen in wat SMT Zorg voor u kan betekenen.

Wat wordt er besproken tijdens de intake?

Tijdens de intake wordt een breed scala aan onderwerpen besproken om een volledig beeld te krijgen van de persoonlijke situatie van de cliënt. Hier zijn de belangrijkste punten die tijdens de intake aan bod komen:

 

– Huidige Gezondheidssituatie

– Hulpvraag

– Wensen en Verwachtingen

– Normen en Waarden

– Medische Voorgeschiedenis

Hoe kan ik thuiszorg aanvragen?

Wanneer u telefonisch contact opneemt met ons selecteert u eenvoudig de optie voor wijkverpleging in ons keuzemenu. We plannen dan direct uw intakegesprek in. Dit gesprek is de eerste stap naar het begrijpen van uw zorgbehoeften en het opstellen van een passend zorgplan. Neem contact met ons op en begin uw reis naar hoogwaardige thuiszorg.

Wat is een Wlz- indicatie?

Een WLZ-indicatie, afgegeven door het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg), bevestigt dat iemand recht heeft op langdurige zorg en ondersteuning volgens de Wet Langdurige Zorg. Deze indicatie wordt vastgesteld op basis van de intensiteit en duur van de zorgbehoefte van een persoon, met name gericht op langdurige en complexe zorgsituaties.

Chat openen
Hallo! Kunnen we u helpen?