Onze cliënten geven ons een n9.6 i Zorgkaart Nederland, 2024

Inlog cliëntenportaal

Login medewerker

Werken bij SMT

SMT STAAT VOOR U KLAAR

De warme aanbeveling van dhr. van der Tier

Al anderhalf jaar ervaart onze gewaardeerde cliënt, dhr. van der Tier, de zorg die wij bieden bij smt-zorg. Vriendelijkheid en uitmuntende zorg vormen de kern van onze dienstverlening, en het is hartverwarmend om te horen dat dit zo gewaardeerd wordt. Er was voor dhr van der Tier ook een specifiek moment die een verschil heeft gemaakt. Op 6 april 2023, toen onze zorgprofessional dhr. hielp om de hevige pijn te verlichten en daarbij ook zijn dag opfleurde. Dit is slechts een voorbeeld van de toewijding die wij graag bieden aan elke cliënt.

Dhr. van der Tier prijst niet alleen de professionaliteit van ons team, maar ook hun behulpzaamheid en vriendelijkheid. Bij SMT Thuiszorg is elk bezoek een welkom feestje, waarbij de zorg niet alleen fysiek, maar ook emotioneel verlichting biedt. De warme aanbeveling van dhr. van der Tier is een blijk van vertrouwen is een hartverwarmende erkenning van de zorg en toewijding die we met trots bieden.

Wij staan altijd voor u klaar.

Wij zijn 24/7 beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden. U kunt rekenen op onze bereikbaarheid en toegewijde ondersteuning, waarbij uw welzijn onze voornaamste zorg is.

Stuur SMT Zorg een bericht!

Neem contact op met SMT Zorg via ons contactformulier. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u de benodigde ondersteuning te bieden.

Chat openen
Hallo! Kunnen we u helpen?